Back to All Events

Opus 3 (Nacht van de Ontdekkingen, Leiden, NL) (korte versie)

De zevende editie van de Nacht van Ontdekkingen speelt met licht en donker. Ga op zaterdag 21 september mee op excursie langs donkere grachten en kelders van de Leidse binnenstad, stap in bed met wetenschappers in de Oude UB, luister naar lezingen in het Academiegebouw, leg jezelf vast als Rembrandt, de meester van licht en donker en geniet van de muziek en de vele acts op het Pieterskerkplein en in de Hortus.

Senne is waanzinnig muzikaal, een échte verhalenverteller en met die zachte Vlaamse tongval pakt hij je helemaal in. Als kind wist Senne Guns het zeker, “Later word ik Mozart.” Ondertussen is hij groot en spint de wereld onder zijn voeten genadeloos verder. Grote dromen, een piano, kleine verhalen. En een beetje seks.