"Opus 3": zomer & najaar 2020

"Opus 3": zomer & najaar 2020

Op 7 maart 2020 zat ik tien voorstellingen ver in de “Opus3”-tour door het mooie Vlaamsche land. De reacties waren lovend, de zalen van klein tot groot overal goed gevuld tot helemaal uitverkocht. De voorstelling liep als een trein. Op 12 maart zou ik in Herent spelen en 13 maart in Merksem. Daarna Roeselare, Brecht, Rotselaar, Lede, Laarne, Tienen, Mechelen, Lommel, Wijnegem en een apotheose eind mei in een uitverkochte Gentse Minard.

En toen ging alles dicht.

Ondertussen zijn we juli en heerst er naast de bubbels, mondmasker-discussies, elleboog-begroetingen en tweede-golf-voorspellingen vooral veel onzekerheid.
En toch (omdat optimism a moral duty is, verdorie) verschijnt er hier en daar stilaan licht aan het einde van de tunnel!

  • Deze zomer speel ik “Opus 3” op een aantal exclusieve locaties, o.a. op 20/07 in Gent en 07/08 in Brugge. Check de agenda voor info & tickets (en wacht niet te lang, de plaatsen zijn beperkt!)

  • Dankzij de bereidwilligheid van een hoop zalen en de noeste arbeid van de boeker (hulde, Rumoer!) zijn zo goed als alle geplande voorstellingen die dit voorjaar niet konden doorgaan verplaatst naar najaar 2020 of voorjaar 2021. Het plan is om die ook allemaal te spelen, desnoods in aangepaste versie twee keer per avond zodat het publiek ze “socially distanced” kan bijwonen. Daarnaast zijn er ook een hoop extra voorstellingen en locaties toegevoegd aan de agenda. Zoek een plek in de buurt en kom uit uw kot!

  • Op 28 februari speelde ik, tijdens Cabarestafette, een korte versie van Opus 3 in Roermond voor een heerlijke zaal enthousiaste Nederlanders. Die voorstelling werd (toevallig) met een eenvoudige camera opgenomen en hoewel het aanvankelijk niet de bedoeling was om de opname te verspreiden, hebben we beeld en geluid Lam-Gods-stijl zo goed mogelijk proberen restaureren en staat ze nu, speciaal voor jullie, toch online. Omdat de sfeer zo leuk was, om de honger te stillen en de nieuwsgierigheid aan te wakkeren naar deze zomer of dit najaar.
    Hop, ge moest uw tickets al aan ‘t boeken zijn!

Voor angst hoef je niet bang te zijn

Voor angst hoef je niet bang te zijn

Over liefde en wc papier

Over liefde en wc papier