Opus 3.5

Opus 3.5

Vrienden! Net zoals overal is het hier een hele tijd stil geweest. Ik geloof dat ik jullie nog allemaal een laattijdig, maar daarom niet minder gemeend ge-ni-aal 2021 dien toe te wensen. Met mij gaat alles goed, ik hoop met jullie ook.

Live spelen zit er nog niet meteen in, maar ik vul m’n dagen ondertussen met het mee maken en werken (“keihard werken”, zei ik onlangs tegen iemand, “ik geloof er niets van”, zei zij, “maar ik denk dat dat aan uw haar ligt”) aan iets heel erg leuk dat ergens dit voorjaar misschien wel eens in uw huiskamer zou kunnen landen. Weldra meer nieuws hierover!

(c) MiTro

(c) MiTro

In afwachting daarvan speel ik volgende week op vrijdag 5 februari, een live-stream-concertje, georganiseerd door De Vieze Gasten. Een soort Opus 3.5 als het ware, een speciale versie van Opus 3, met veel muziek, aangepast aan de knusse zetel in uw living. Ik weet nog niet helemaal wat het gaat worden, want ook voor mij is het nieuw, maar er is me een scherm beloofd waarlangs jullie verzoeknummers kunnen aanvragen, dus ik zou zeggen: tune in.

Tot snel!



Popquiz!

Popquiz!

Opus 3 - Reprise

Opus 3 - Reprise