Debuutalbum - Hoera voor de Eleboe

Debuutalbum - Hoera voor de Eleboe

In maart 2011 bracht ik een eerste album uit, Hoera voor de Eleboe. Opgenomen in de Bijlokestudio in Gent, tijdens een heerlijke 15 dagen die veel weg hadden van een soort zomerkamp, mèt pingpongtafel en een hele hoop vrolijke mensen die voor de eerste keer in een studio gedropt werden. Gert Jacobs en Wouter Vlaeminck namen de productie voor hun rekening, Simon Casier, Laurens Billiet en Bruno Ravelingien speelden de plaat in en ook Gertjan Van Hellmont tokkelt en zingt hier en daar wat mee.

De reviews (van de plaat, niet van de filmpjes) waren lovend (zie elders), “De Goudvis” werd een dikke single en als kers op de taart werd het album later dat jaar genomineerd voor een MIA (Music Industry Award) voor “Beste Nederlandstalig Album”, een categorie die uiteindelijk gewonnen werd door Bart Peeters, want dat is wat Bart Peeters doet.

De sfeer van toen is (gelukkig of helaas) vereeuwigd in een reeks van de pot gerukte filmpjes met als titel “Senne Guns maakt een cd” van in de tijd toen iMovie nog algemeen aanvaard was.

Nog meer kijkplezier alhier

Wanderland met Senne Guns

Wanderland met Senne Guns