Wanderland met Senne Guns

Wanderland met Senne Guns

"Hoe drukker ik het heb, hoe meer inspiratie er komt."

Wanderland is een programma waarin Gertjan Van Hellemont (aka Douglas Firs) normaal gezien gaat wandelen, maar in hoogst uitzonderlijke gevallen ook wel eens durft varen met een muzikale gast, op voorwaarde dat die zelf over een boot beschikt. Gert Verhulst zou er eens goed mee lachen, maar De Krab (zo heet mijn maximum-snelheid-11km/u-jacht) en de ondergaande zon op de Leie, daar kan geen Late Night driemaster tegenop.

Luister hier naar de volledige aflevering van Wanderland en check hieronder de enige echte Extreem Eclectische Vaarmuziek Voor Verschillende Snelheden

Douglas Firs – Hinges Of Luck

Douglas Firs – Hinges Of Luck

Debuutalbum - Hoera voor de Eleboe

Debuutalbum - Hoera voor de Eleboe