Douglas Firs – Hinges Of Luck

Douglas Firs – Hinges Of Luck

Ik ken Gertjan Van Hellemont al lang. Hij mij ook, gelukkig. Toen we in 2010 mijn debuutplaat opnamen (Hoera voor de Eleboe) zat hij mee in de Bijloke-studio. Toen hij in 2012 de zijne uitbracht (Shimmer & Glow) speelde ik hier en daar ’n bescheiden keyboard-lijntje mee.

Stilistisch en artistiek hebben we soms ’n wat andere visie, maar dat maakt het net boeiend. Ergens in 2017 zei hij dat hij wat meer met synths wilde experimenteren en vroeg of ik zin had om onbeperkt quasi alles te doen wat ik leuk vond. Het resultaat hoor je op Hinges Of Luck, een heerlijk mooie plaat met een opstijgende raket (The Both Of Us) , een 70’s Keith Emerson solo (Too Much & Too Fast) en zoveel meer. Check it out:

Interview over Opus 3

Interview over Opus 3

Wanderland met Senne Guns

Wanderland met Senne Guns